[Afisz. Incipit] Spotkanie piłkarskie drużyn: V.S. Brno Czechoslowacja (Studenci) K.S. "Ustka" Ustka ... (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu 24.08.1947 r. Stadion Miejski w Ustce.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.