Jan Kosak w programie pieśni i arie. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie w Kawiarnii Artystów czerwiec 1946 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła