Ex libris Inga Kyrkander-Johansson [Inga Kyrkander-Johansson]. - Kyrkander-Johansson, Inga (1957)
Przedstawia w cienkiej ramce stylizowany kwiat storczyka, pod nim napis: Inga Kyrkander-Johansson. U góry w prostokątnej ramce napis: Ex libris.