Program imprez organizowanych z okazji IV-go Tygodnia Ligi Lotniczej : w dniach 28.V.-4.VI.1950 r. / Liga Lotnicza, E. Saganowski. - Saganowski, E. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o imprezach, które miały miejsce na lotnisku we Wrzeszczu. Wydarzeniom towarzyszyła zbiórka pieniędzy na rozbudowę lotnictwa.