Program imprez organizowanych z okazji IV-go Tygodnia Ligi Lotniczej : w dniach 28.V.-4.VI.1950 r. - Liga Lotnicza; Saganowski, E. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o imprezach, które miały miejsce na lotnisku we Wrzeszczu. Wydarzeniom towarzyszyła zbiórka pieniędzy na rozbudowę lotnictwa.
Keywords: Liga Lotnicza -- druki ulotne; Lotnictwo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Porty lotnicze -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Pokazy lotnicze -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne