Processvs Cavsæ Inter Instigatorem Iudicij Tribunalis Regni & perfidum Marcum Iudæum : in eode[m] Tribunali Regni, Lublini, Feria quinta ante Festum S. Laurentij Martyris proxima, Anno curre[n]ti 1636 agitatæ, Decretvmq[ue] In ea contra eundem [...] Marcvm Ivdævm latum. - Jędrzejowczyk, Maciej (15..-1638) (Jn Officina Typogr. Matthiæ Andreouien[sis...], 1636)
Proces przeciwko żydowskim lekarzom "o wytoczenie krwi z małego chłopca" (Estr.).