Processvs Cavsæ Inter Instigatorem Iudicij Tribunalis Regni & perfidum Marcum Iudæum : in eode[m] Tribunali Regni, Lublini, Feria quinta ante Festum S. Laurentij Martyris proxima, Anno curre[n]ti 1636 agitatæ, Decretvmq[ue] In ea contra eundem [...] Marcvm Ivdævm latum. - Jędrzejowczyk, Maciej (15..-1638). ((Cracoviæ : Jn Officina Typogr. Matthiæ Andreouien[sis...], 1636)
Proces przeciwko żydowskim lekarzom "o wytoczenie krwi z małego chłopca" (Estr.).
Tyt. wg nagł.
Data dzienna na podst. przedm.: "Feria tertia post Festum S. Laurentij" (k. A1 verso).
W kolof. drzewor. sygnet drukarza.
Estr. XV-XVIII
Ossol. XVII
Dostępne również online.