Pomieszanie różnych odpadów metali niezależnych - marnotrawstwem surowca. - Stocznia Gdańska im. Lenina (Gdańsk : Stocznia Gdańska im. Lenina, 1967)
Afisz propagandowy.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne