Pejzaż z Gdańska - Snarski, Paweł (1941-1986). ([Gdańsk], 1974)
Przedstawia fragment śródmieścia Gdańska.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 1/1, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- w sztuce