Dom kobiet : sztuka w 3 aktach Zofii Nałkowskiej / Teatr Kameralny "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Program teatralny premiery 12.05.1948 r. Reżyseria: Halina Gallowa, dekoracje: Agnieszka Hornicka.