Ex Libris T. T. Gudzowski / Mihail Mironov. - Mironov, Mihail Alekseevič (1933- ). (1980)
Główka Eskimosa z psem, u góry na zorzy polarnej napis: Ex Libris, u dołu: T. T. Gudzowski. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.