Życzenia Świąteczne i Noworoczne Książnica Atlas Chrostowski. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1930)
Karta pocztowa bożonarodzeniowa, przedstawia globus oraz książki otoczone gałązkami świerku z płonącymi świeczkami. Wokół gwiazdki, w centrum wypisana formuła życzeń.