Posłuszeństwo kapłańskie w naszych czasach / Marian Zawada OCD. - Zawada, Marian (1958- ).
Wolność i godność życia. Istota posłuszeństwa. Kapłan w splocie posłuszeństw. Posłuszeństwo Bogu, sobie i Kościołowi. Trud posłuszeństwa. Zamiast postscriptum.