[Afisz teatralny] Henryk Sienkiewicz - W pustyni i w puszczy : Sztuka w dziesięciu obrazach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1963)
Afisz informujący o premierze w sierpniu 1963 r. Inscenizacja i reżyseria Maria Billiżanka, scenografia Antoni Reising.