[Afisz teatralny] Henryk Sienkiewicz - W pustyni i w puszczy : Sztuka w dziesięciu obrazach - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1963)
Afisz informujący o premierze w sierpniu 1963 r. Inscenizacja i reżyseria Maria Billiżanka, scenografia Antoni Reising.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.