Nowa hala "Gedani" przy ulicy Kościuszki w Gdańsku-Wrzeszczu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia budynek hali sportowej "Gedani" przy ul. Kościuszki w Gdańsku, 27 lutego 1977 r.