[Afisz. Incipit] Telegram! Podaje sie do wiadomosci P.T. Publicznosci, ze znany lokal p.n. "Czarodziejka" zostal przeniesiony z ulicy Chopina 6 na ulice Limanowskiego Nr. 4 ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zmianie adresu restauracji.