[Afisz. Incipit] Telegram! Podaje sie do wiadomosci P.T. Publicznosci, ze znany lokal p.n. "Czarodziejka" zostal przeniesiony z ulicy Chopina 6 na ulice Limanowskiego Nr. 4 ... (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zmianie adresu restauracji.
Tekst na afiszu bez polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.