[Afisz. Incipit:] Komunikat o wynikach losowania nagród ... / Powszechna Kasa Oszczędności Oddział Wojewódzki w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1967)
Arkusz informujący o wynikach losowania bonów towarowych.