Verordnung : Wer ohne behördliche [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Afisz z zarządzeniem dot. posiadanych przez mieszkańców Brukseli kosztowności z 22 maja 1915 r.