Ex Libris Horst Hoffmann / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
Otoczona dłońmi kiełkująca cebulka, napis: Ex Libris Horst Hoffmann. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.