Paul u. Clara Ehrenberg Broel. - Broel, Georg (1884-1940) (1913)
Przedstawia w owalnej ramie parę - mężczyznę i kobietę na tle krajobrazu. U dołu napis: Paul u. Clara Ehrenberg. Nazwisko aut. i data w obrębie kompoz.