Paul u. Clara Ehrenberg - Broel, Georg (1884-1940).; Ehrenberg, Paul Richard Rudolf (1875-1956).; Ehrenberg, Clara ([S.l.], 1913)
Przedstawia w owalnej ramie parę - mężczyznę i kobietę na tle krajobrazu. U dołu napis: Paul u. Clara Ehrenberg. Nazwisko aut. i data w obrębie kompoz.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.