[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej zawiadamia, że ... odbędzie się akademia 30-lecia Armii Radzieckiej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o akademii w Tetarze Miejskim, 23.02.1948 r.