[Afisz. Incipit] Polska Akademicka Mlodziez Ludowa w Gdansku zaprasza ... na zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o zabawie 28.10.1945 r. w Domu Żołnierza w Gdańsku-Wrzeszczu.