[Afisz. Incipit] Polska Akademicka Mlodziez Ludowa w Gdansku zaprasza ... na zabawę taneczną ... (Gdansk : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o zabawie 28.10.1945 r. w Domu Żołnierza w Gdańsku-Wrzeszczu.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.