Biblioteka w służbie niepełnosprawnych - Dział Integracyjno-Biblioterapeutyczny Biblioteki Śląskiej w świetle sprawozdań okresowych i druków wewnętrznych / Agnieszka Kotwica. - Kotwica, Agnieszka
Słowa kluczowe: Biblioteka Śląska, Dział Integracyjno‑Biblioterapeutyczny, służba dla niepełnosprawnych.