Biblioteka w służbie niepełnosprawnych - Dział Integracyjno-Biblioterapeutyczny Biblioteki Śląskiej w świetle sprawozdań okresowych i druków wewnętrznych - Kotwica, Agnieszka (2011)
Słowa kluczowe: Biblioteka Śląska, Dział Integracyjno‑Biblioterapeutyczny, służba dla niepełnosprawnych.
Dostępny rownież online.
Streszczenie w języku angielskim i rosyjskim.
Keywords: Biblioteka Śląska (Katowice).; Biblioteki i osoby z niepełnosprawnością fizyczną