Wymiana zasolonej podczas zimy ziemi na pasach zieleni między jezdniami ulicy Grunwaldzkiej w Oliwie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia pracowników wymieniających ziemie w pasie zieleni na ulicy Grunwaldzkiej w Oliwie w pobliżu Hali Oliwia, 1979 rok.