[Ulotka. Incipit] Warszawski Salon Fryzjerski damsko-męski został otwarty ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka reklamowa zakładu fryzjerskiego w Gdańsku przy ul. Oruńskiej 52.
Keywords: Salony fryzjerskie -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.