Mitologizacja I. J. Paderewskiego na kartach "Śpiewaka Śląskiego"/"Śpiewaka" w dwudziestoleciu międzywojennym / Maja Drzazga-Lech. - Drzazga-Lech, Maja
Słowa kluczowe: I. J. Paderewski, "Śpiewak Śląski", "Śpiewak", dwudziestolecie międzywojenne.