Mitologizacja I. J. Paderewskiego na kartach "Śpiewaka Śląskiego"/"Śpiewaka" w dwudziestoleciu międzywojennym - Drzazga-Lech, Maja. (2012)
Słowa kluczowe: I. J. Paderewski, "Śpiewak Śląski", "Śpiewak", dwudziestolecie międzywojenne.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 148-150.
Dostępny rownież online.
Keywords: Paderewski, Ignacy Jan -- (1860-1941) -- działalność polityczna; Paderewski, Ignacy Jan -- (1860-1941) -- w prasie; Śpiewak Śląski (czasopismo ; Polska ; 1920- ).