Old Warehouses, Danzig. ([Gdańsk], 1930)
Przedstawia spichlerze na Wyspie Spichrzów w Gdańsku, około 1935 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie. Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie