Maturzyści szkoły baletowej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia maturzystów zkoły baletowej w Gdańsku w pozach tanecznych, 24 kwiecień 1977 r.