Dr. med. Arthur Brăuer / M. Kislinger. - Kislinger, Max (1895-1983) ([wydawca nieznany], 1953)
Przedstawia czterorękiego lekarza, który trzyma w jednej ręce strzykawkę, w drugiej butelkę z lekarstwem, w trzeciej skalpel, w czwartej słuchawkę, postać jest przesłonięta wycinanką - bukietem kwiatów i wijącym się napisem: Dr. med. Arthur Brăuer.