Rola Ducha Świętego w życiu osób konsekrowanych na podstawie adhortacji Jana Pawła II "Vita consecrata" / Mirosława Grunt. - Grunt, Mirosława
1. Duch Święty - Animator życia konsekrowanego. 2. Duch Święty - Konsekrator. 3. Duch Święty - Nauczyciel.