Medal. Eugeniusz Kwiatkowski 1888-1974 Budowniczemu Portu w Gdyni. - Sikora, Stanisław (1911-2000) ([Mennica Państwowa], 1974)
Medal. Awers: Głowa na wprost, u góry Orzeł, po obu stronach pionowo napis: Eu-Ge-Niu-Sz/Kw-Ia-Tk-Ow-Ski, na dole daty:1888-1974. Rewers: Stylizowane fale i mewy, niżej między falami napis: Budowniczemu/Portu/w Gdyni.