Komitet członkowski przy sklepie Nr prowadzi dla członków spółdzielni wypożyczalnię pralek elektrycznych. (Gdańsk : [s.n.], 1959)
Afisz społdzielczy.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne