Abraham Calovius S.S. Theol D. Professor Public Anno MDCLXXII. ([Niemcy], 1672)
Przedstawia portret w popiersiu w obramieniu architektonicznym Abrahama Calova. Poniżej przedstawienie księgozbioru.
U góry w polu kompozycji tytuł i data: Abraham Calovius S.S. Theol D. Professor Public Anno MDCLXXII.
Miejsce powstania według tematu.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w