[Afisz. Incipit] W dniu 8 maja 1949 ... odbędą się narodowe biegi na przełaj ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o biegach w Tczewie i sąsiedzkich gminach.
Keywords: Biegi -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.