[Afisz. Incipit] Na krótki czas przyjechał Chiromant-wróżbita ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o usługach wróżbity w Kościerzynie.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła