Żądamy legalizacji. ([wydawca nieznany], 1980)
Plakat. Na druku: w lewym dolnym rogu symboliczne dźwigi Stoczni Gdańskiej i napis Solidarność. W prawym dolnym rogu napis: Wolna Drukarnia Stoczni Gdańskiej.