[Afisz. Incipit] 27 marzec 1981 ... ogólnopolski strajk ostrzegawczy prawda zwycięży! ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o strajku.
Keywords: Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.; Druki ulotne