Ex Libris G. F. [Galambos Ferenc] - Fery, Antal (1908-1994).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S.l. : s.n., 1961)
W dużej literze G. gołąb z gałązką w dziobie, obok napis Ex Libris, niżej litera F. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w