Biologia repetytorium dla maturzystów i kandydatów na studia : SuperMemo / [Renata Ziomek ; oprac. komputerowe: Wojciech Czarnecki, Renata Kupczyk, Robert Wieczorek]. - Ziomek, Renata (Wydaw. Naukowe PWN, 2007)
Zestaw 2500 pytań i odpowiedzi, niezbędnych jako pomoc w nauce i powtarzaniu wiedzy. Objemuje pojecia podstawowe i ponadpodstawowe z zakresu biologii.