A Szives Jó Kivánságokat Szivból Viszonozza Arady dr / [De Navarra]. - Navarra, Luis Enriquez de (1898-1988) ([wydawca nieznany], 1937)
U góry dyliżans pocztowy, woźnica trzyma w ręce list, u dołu na ozdobnej tablicy napis: A Szives Jó Kivánságokat Szivból Viszonozza Arady dr.