Der echte doppelte Danziger Lachs - Lehmann-Steglitz, Martin (1884-1949?). (Berlin : [wydawca nieznany], 1939)
Projekt reklamy gdańskiego likieru Danziger Lachs. Prezentuje dwie butelki likieru i jego nazwę.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Alkohol -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne