Ex Libris Dr Erik Skovenborg / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1973)
Monogram ES, w którym leży szkielet, u dołu napis: Ex Libris Dr Erik Skovenborg. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.