Przystań białej floty w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia promy "Żeglugi Gdańskiej" "Danuta" i "Małgorzata" zacumowane przy przystani białej floty nad Motławą w Gdańsku, 5 maja 1978 roku.