Przystań białej floty w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia promy "Żeglugi Gdańskiej" "Danuta" i "Małgorzata" zacumowane przy przystani białej floty nad Motławą w Gdańsku, 5 maja 1978 roku.
Data na rewersach.
Autor według pieczątki na rewersie.
Tytuł na rewersach ręką autora.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fotografia prasowa